VIDEO: Policija pendrecima tukla muškarce koji su mirno sedeli na klupi u beogradskom parku

Nekoliko policajaca, kako se moglo videti u lajv prenosu televizije N1, u parku kod zgrade Predsedništva u Beogradu izdvojilo se iz grupe i počelo da tuče trojicu muškaraca koji su sedeli na klupi.
Kako se vidi na snimku, policajci su pendrecima tukli muškarce koji su rukama pokušavali da se odbrane, a nastavili su sa udarcima i šutiranjem i nakon što je jedan od njih pao na zemlju.
 
Ekipa N1 zatim je prišla napadnutoj ekipi koja međutim o detaljima nije želela da govori pred kamerama.
 
 
Beogradski centar za ljudska prava objavio je na svom tviter nalogu da je podneo dve krivične prijave i obaveštenja zaštitniku građana o policijskim zlostavljanjima koja je zabeležila TV N1. Ova organizacija je pozvala građane da im se obrate ukoliko su sinoć bili napadnuti od strane policajaca.
 
 
Podsetimo, protest je izbio sinoć u Beogradu nakon najave predsednika Aleksandra Vučića da će zbog trenutne epidemiološke situacije predložiti da se ponovo uvede policijski čas u Beogradu, ali da je to moguće i u drugim gradovima. U toku noći je bilo više incidenata u kojima su povređeni kako učesnici protesta tako i policajci, o čemu više OVDE.
  • Kerefeke

    08.07.2020 12:45
    to je prava policija!
    Udri te sto sede!
    Policajci za vreme sluzbe u uniformi po kaficima locu a posle posla su vratari u kaficima i soferi mafijasa.
    Sluzbeno nijednog dilera ili mafijasa a kamoli "navjace" ne diraju. sa svima su u dilu . Eto da poprave prosek kao nesto rade- udri po "gledaocima"
    MIZERNO!!!!
  • Carls Tejlor

    08.07.2020 12:43
    Saznati imena kerova i utuzivati.
  • Prvi pravi botfucker

    08.07.2020 12:24
    PoPu je omiljeni predmet u skoli bio slika predsednika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.