Rusija isporučila Srbiji raketne sisteme "Pancir"

Rusija je realizovala ugovor sa Srbijom o isporuci baterije protivvazdušnih raketno-topovskih sistema "Pancir S1", izjavio je za Sputnjik direktor ruske Savezne službe za vojno-tehničku saradnju Dmitrij Šugajev.
"Isporučena je jedna baterija protivvazdušnog raketnog sistema 'Pancir S1', što će omogućiće Srbiji da očuva bezbednost svoje teritorije od spoljnih pretnji od bilo kog neprijatelja", kazao je Šugajev.
 
Ranije je izvor u oblasti vojno-tehničke saradnje izjavio da su Rusija i Srbija potpisale ugovor za isporuku jedne baterije PVO sistema "Pancir S1".
 
Jednu bateriju čine šest takvih sistema.
  • zloupotreba

    24.08.2020 12:41
    Svaka čast "komentatoru" tzv. "Петровград" (ma šta mu to ime značilo) na tome što u rekordno kratkom roku uspe da suprotnim mišljenjima nalupa 5 minusa i isto toliko pluseva samom sebi.

    Pod kojim god nadimkom se manifestuje, provaljen je da to radi i to uvek otprilike posle 12:00.

    Zloupotreba kako +/-, tako i zbog iznošenja krajnje nacionalističkih stavova i širenja mržnje prema svima.
    Jasno je da ima individua koje karakteriše patološka mržnja prema Vojvodini (koje praktično više nema), Titu (kojeg nema 40 godina) i SFRJ (koje nema 30 godina)… ali konstantno širenje mržnje i manipulacija brojem +/- je zloupotreba slobode govora na 021.
  • Kuća cveća

    24.08.2020 08:12
    Osim povećanja finansiranja Muzeja Jugoslavije i Kuće cveća, trebalo bi osnovati Muzej propadanja ove države zbog promašene velikosrbijanske i klero-fašističke politike zbog koje je država svakih nekoliko godina sve manja i manja i manja, a proces smanjenja se nije završio...

    Negiranje, zatiranje, cenzurisanje istorije po nečijem ukusu (ili pre neukusu) je nedopustivo i nemoguće.

  • Петровград

    23.08.2020 22:53
    Istočni blok?
    ''Predlažem da se za Muzej Jugoslavije i Kuću cveća iznađu dodatna sredstva''

    Наравно, Ваше право је да предлажете, а обавеза српске државе је да те узурпаторске грађевине размонтира и на њиховим местима подигне модерне школе и болнице. Или засади дрвеће. Предлажем Цркви да се укључи у тај потенцијални хумани пројекат.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija