Dečaka udarila struja na železničkoj stanici u Čačku, zadobio teške povrede

Na železničkoj stanici u Čačku danas je teško povređen dečak, kada se, kako se veruje, popeo na lokomotivu za održavanje elektro mreže.
Dečaka udarila struja na železničkoj stanici u Čačku, zadobio teške povrede
Foto: 021 (ilustracija)
U MUP-u je rečeno da je dete zadobilo teške povrede opasne po život.
 
Uzrok nesreće nije zvanično potvrđen, ali mediji prenose da se dečak popeo na lokomotivu kada je došlo do strujnog udara koji ga je oborio i povredio.
 
Navodi se da je u pitanju 12-godišnji dečak koji je zadobio opekotine po telu.
  • ime

    24.08.2020 23:23
    i opet niko kriv
    Izgleda je jako komplikovano vidno istaknuti na staničnom području ono što bi i dete moglo da pročita:
    "Strogo je zabranjeno i naročito opasno penjati se na železnička vozila, neovlašteno hodati po pruzi i približavati se konstrukcijama mreže pod visokim naponom!"
    I još komplikovanije odvojiti jedan školski čas za organizovani obilazak i upoznavanje dece sa stanicom gde bi im se lepo objasnilo zašto stanice ne služe da na njima deca provode slobodno vreme, da stanice imaju svoj kućni red koji moraju da poštuju i oni koji tamo rade i oni koji se tamo zateknu dok čekaju voz ili zalutaju.
  • marko

    24.08.2020 16:50
    To je samo dete, on ne zna ono sto neki stariji znaju..na zalost opekotine zadobijene visokim naponom, ako osoba prezivi su jako opasne i ozbiljne
  • Tojo

    24.08.2020 16:22
    U čemu je problem, svake godine nekog ubije struja na železnici? Jel narod lud pa se penje na vozove ili šta?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.