Ljajić potvrdio da više neće biti ministar

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić potvrdio je da posle 20 godina napušta ministarsku poziciju.
Ljajić potvrdio da više neće biti ministar
Foto: 021.rs
Ljajić, koji je i lider Socijaldemokratske partije Srbije, rekao je da neće biti ministar u novoj vladi Srbije.
 
"Postoji više razloga, a dva su ključna. Prvi je činjenica da sam još pre dve godine to najavio i nekoliko puta posle ponovio. Drugi razlog su učestale optužbe mojih političkih oponenata i ovdašnje opozicije da sam u svakoj vladi i da sam večiti ministar", rekao je Ljajić za "Blic".
 
On je naveo da je jedan od retkih ministara koji je izašao iz Vlade a da nije oteran.
 
"Dušebrižnici su čak izbrojali i broj dana koji sam proveo u Vladi. A ja sam jedan od retkih ministara koji je izašao iz Vlade a da nije oteran, koji se odrekao ministarskog mesta bez ikakve afere i napustio poziciju uprkos nikad boljim rezultatima koje smo ostvarili na poslednjim izborima, posebno u Sandžaku. Svi ti kritizeri svesno zaboravljaju da sam radio najteže poslove koje su drugi izbegavali da rade, kao što su Hag, Kosovo, jug Srbije i nigde suštinski nisam napravio nijednu veliku grešku. Ispade da je glavni problem u zemlji što sam ja član skoro svih vlada od 2000. godine", rekao je Ljajić.
 
Izjavio je da ima ko će da ga odmeni, ali detalje nije otkrio.
 
"Ne mogu još da govorim o konkretnim imenima iz prostog razloga što još nismo definisali koji će tačno resor pripasti SDP-u Srbije", naveo je.
 
Kada je reč o tome čime će se baviti u budućnosti, Ljajić je rekao da ima mnogo planova, a posebno će se posvetiti jačanju stranke i razvoju njene infrastrukture.
  • hmm

    20.09.2020 14:53
    došlo zadnje vreme
  • w/e

    20.09.2020 14:19
    poy
    Zbogom, nikom neces nedostajati. Verovatno ce sada da bude direktor BIA ili nesto tako zanemarljivo.
  • miki

    20.09.2020 14:11
    Šteta.....Biće negde ambasador ili tri,cetiri upravna odbora..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.