Direktor preduzeća u Crnoj Gori navodno tukao radnika zbog ishoda izbora

Direktor JP "Komunalno i vodovod" Žabljak Radovan Bošković navodno je, revoltiran zbog rezultata izbora, u službenim prostorijama napao, prvo verbalno, a potom i fizički, Rista Šamšala, zaposlenog u tom preduzeću, piše crnogorski Dan.
Direktor preduzeća u Crnoj Gori navodno tukao radnika zbog ishoda izbora
Foto: Pixabay
Prema izjavama očevidaca, Bošković je, vidno iznerviran ishodom glasanja na konstitutivnoj sednici Skupštine Crne Gore, čiji je direktan prenos pratio u obližnjem lokalu, ušao u kancelariju računovodstva preduzeća, gde je zatekao i Šamšala.
 
Potom ga je verbalno napao, upućujući mu uvrede i psovke, da bi ga zatim s leđa uhvatio za glavu i tresnuo njome o sto, udarajući ga i šakama. Kako mediji prenose, Šamšal nije pružao otpor.
 
Maltretiranje je prestalo nakon što su se umešali ostali zaposleni, a u međuvremenu je stigla i policija, prenosi portal CdM.
 
Šamšal je potvrdio da ga je Radovan Bošković pre tri dana napao u službenim prostorijama, prvo verbalno, a potom i fizički.
 
"Sve se desilo u toku radnog vremena. Iako mi je oduzeo sve ingerencije kao šefu Čistoće, dostavio sam mu neki račun na potpisivanje. Potpisao ga je, ali je odmah počeo da me psuje i vređa. Potom me je gurnuo i uhvatio za vrat. Izašao sam iz te kancelarije i ušao u svoju, seo za sto i pozvao policiju. Međutim, on je pošao za mnom i udario me u glavu, zapretivši da će me skratiti za glavu i da ne znam s kim imam posla", rekao je Šamšal.
 
Iz policije je Danu potvrđeno da je pokrenut postupak protiv Boškovića.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija