Uhapšeni zelenaši u Beogradu, na četiri hiljade pokušali da iznude 40 hiljada evra

Beogradska policija uhapsila je M. V. (36) i B. Ć. (27) zbog iznude.
Uhapšeni zelenaši u Beogradu, na četiri hiljade pokušali da iznude 40 hiljada evra
Foto: 021.rs
Kako se sumnja, M. V. je pre dve godine pozajmio 4.000 evra tridesetosmogodišnjem muškarcu, a potom mu je, zahtevajući kamatu zbog duga, uz fizičko maltretiranje i pretnje iznudio 40.000 evra. 
 
Policija je uhapsila M. V. koji je bio u društvu sa B. Ć. u trenutku kada su uzimali od oštećenog kamatu u iznosu od 2.000 evra.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivične prijave, privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.
  • Drug Ilija

    28.09.2020 16:07
    Ajmo državo da se lepo zaśtiti narod i to pod hitno...na primer...da se otvori rudnik čiji će "radnici" biti ovakvi "zelenaši" a vreme provedeno na tom radu odnosno otplati duga drzavi da im se računa po njihovoj tarifi...ajmo...državo, narod čeka...
  • Novak

    28.09.2020 15:40
    Stalna akcija
    Stoka zelenaska je unistila Srbiju, Mnogima su ruke u tom poslu, potrebna je stalna akcija policije ali i nad tuzilastvom, sudom, advokatima i izvrsiteljima.. Mnogi su upetljani u ovaj visoko unosan biznis. Riba smrdi od glave a resenje je da joj se glava odstrani.
  • Vojislav

    28.09.2020 12:34
    Ne razumem
    Nikako mi nisu jasni ovakvi ljudi...sta li imaju u glavi, postoji li kod njih neki moral...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija