Tepić tužila premijerku i članove Kriznog štaba

Potpredsednica stranke Slobode i Pravde Marinika Tepić objavila je da je podnela krivičnu tužbu protiv premijerke Ane Brnabić i članova Kriznog štaba.
Tepić tužila premijerku i članove Kriznog štaba
Foto: FoNet/AP
Kako je navela, tužbu je podnela sa advokatom Vladimirom Todorićem jer "zakonska komisija nikad nije osnovana", kao i zbog, kako je navela, laži i obmana.
 
Ona je na tviteru navela da "Krizni štab ne postoji", pozivajući novinare da zatraže rešenje Vlade o imenovanju članova u taj štab.
 
  • ozvalavljen

    19.10.2020 10:10
    Ala uzivaoci sendvica brane svog Najvoljenijeg.
  • Svi (ni)su isti

    18.10.2020 13:12
    Nešto slično je opozicija željna publiciteta pokušala uraditi i u susednoj Hrvatskoj, pa im je pre mesec dana ustavni sud zatvorio usta. Ništa čudno za zemlju u kojoj sve političke grupe interesuje samo lična samopromocija naspram borbe za dobrobit svih stanovnika, interesantno je zato videti kako svoje licemerje i sebičnost umeju lepo zapakovati.
  • Keln

    18.10.2020 12:23
    Marinika je jedna od retkih osoba tamo koja se ne boji.
    Duboko joj skidam kapu i zelim da istraje u onom paklu tamo dole.
    Marinika istraj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija