Još jedna osoba preminula u Srbiji, 512 novih slučajeva korone

Prema zvaničnim podacima, u poslednja 24 sata preminula je jedna osoba od posledica koronavirusa u Srbiji, pa je ukupan broj žrtava povećan na 781, objavilo je Ministarstvo zdravlja na sajtu covid19.rs.
Još jedna osoba preminula u Srbiji, 512 novih slučajeva korone
Foto: Marija Erdelji
Od poslednjeg preseka stanja u Srbiji, na virus korona je testirano 7.425 osoba, a registrovano je 512 novih slučajeva zaraze.
 
Na respiratorima je 27 pacijenata. Ukupno je 490 osoba hospitalizovano.
 
U Srbiji je od početka epidemije zvanično potvrđeno 37.120 slučajeva infekcije. Procenat smrtnosti je 2,10 odsto.
 
Do sada je u Srbiji testirano ukupno 1.256.531 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.
  • E pa sada

    21.10.2020 22:01
    Nama se ne može ugoditi
    Kada su zatvarali nije bilo dobro, narod se žalio da je zatvoren kao stoka, sada kada ponovo skače vi pitate šta se čeka sa zatvaranjem?!
    Klasičan sindrom Srbije, izbili nemiri nakon prvog vanrednog stanja, ovom našem narodu je nemoguće ugoditi...bolje da ova vlast više ništa ne radi jer mi sami nismo u stanju da vodimo računa o sebi niti da saradjujemo. Lakše je pustiti nas kao što mnogi žele na miru pa kom' opanci kom' obojci. Ko ne želi da nosi masku neka je ne nosi, ko želi da je nosi nosiće je...svako od nas zna šta je bolje od svih doktora jer doktori naravno nemaju pojma...ne kažem, krizni štab je lupetao gluposti ali ni oni ne znaju sa čim imaju posla kao ni ostatak belog sveta, da ne spominjemo napredne i razvijene zemlje koje broje na hiljade bolesnih dnevno...e kada se kod nas dodje do cifre gde neće biti mesta u bolnicama onda će ovaj narod sam i dobrovoljno da sedi kući...pa srećno nam svima u narednih nekoliko meseci....
  • Pera

    21.10.2020 21:00
    Kod mene na poslu, ne nose masku, nose masku na bradi, na ustima, ne pokrivaju nos. Neki cak i prave produzetke lastisa na jednokratnoj masci kako bi nosenje iste izgubilo svaki smisao.
  • Odin

    21.10.2020 20:55
    Spuštaj rešetke
    Odmah, ukinuti ili drastično skratiti rad kladionica, kafića, fabrika koje nisu u ovom trenutku neophodne za rad i sve obrazovne institucije!
    Odmah.
    Ne čekati sednicu, koja je trebala još pre 20 dana da se održi i predloži gore navedena zatvaranja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija