Građani poslali 35.000 koverti sa fiskalnim računima

Građani Srbije poslali su 35.000 koverti sa fiskalnim računima i slipovima za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi", iako je igra počela pre nekoliko dana, saopštila je Vlada Srbije.
  Građani poslali 35.000 koverti sa fiskalnim računima
Foto: 021.rs
U saopštenju se podseća da u svakoj koverti treba da bude najmanje deset fiskalnih računa ili deset slipova minimalne vrednosti od po 100 dinara, ne starijih od 1. septembra ove godine, kao i da slipove i račune ne treba mešati.
 
Podsetimo, Vlada Srbije usvojila je zaključak kojim punoletni građani Srbije od 15. oktobra mogu da šalju fiskalne račune i potvrde o plaćanju karticom, kako bi učestvovali u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi".
  • Dragan

    22.10.2020 02:23
    Ah
    Već vidim penzose u jednoj prodavnici kupuju Hleb,drugoj mleko,trećoj Kurir.A inspektor koji je zadužen da otkriva sedi u fotelji i prima platu.Nema nagradne igre,znaju se dobitnici,klasično pranje para.Koji privatnik (iz Telefonoteke) daje fiskalni račun ?Treba prijavljivanje onih što ne daju.Ovo je besmisleno.
  • тања

    22.10.2020 00:06
    чобан тера овчице
    И да слика коверту са својим именом и презименом пре него је пошаље врховном послодавцу.Иста прича као и за гласање на изборима.Нема разлике.

    Просто је невероватно шта је све човек са простора Србије и Балкана спреман да уради које понижавање само да би сачувао радно место у општини и државној служби за 285 еура плате.
  • DonJuan

    21.10.2020 20:34
    Jadnici, misle da ce dobiti nesti na ovoj namestaljci... Doduse, mozda i dobiju sokovnik ili neku glupost, glavne nagrade idu naprednjacima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija