SPS dobija dva ministarstva, Šapićev SPAS će biti zadužen za demografiju

Socijalističkoj partiji Srbije (SPS) pripašće pored mesta šefa parlamenta, da vodi dva ministarstva, a možda im bude dodeljeno i neko ministarstvo bez porfelja, rečeno je na Predsedništvu Srpske napredne stranke, piše današnji Blic, pozivajući se na svoja saznanja.
SPS dobija dva ministarstva, Šapićev SPAS će biti zadužen za demografiju
Foto: Pixabay
Kako je za list naveo njegov izvor iz vrha SNS, "prva opcija je izvesnija".
 
Prema pisanju ovog lista, SPS će, pored mesta predsednika Skupštine, dobiti ministarstva prosvete kao i državne uprave i lokalne samouprave.
 
Takođe, Srpskom patriotskom savezu, koji vodi Aleksandar Šapić, trebalo bi da pripadne jedno od novih ministarstava i to, po svoj prilici, ono za brigu o porodici, deci i demografiji.
 
Šapić nije želeo da otkriva koji će resor voditi njegova partija u novoj Vladi, ali je na pitanje RTS-a da li su tačni navodi da će preuzeti sektor populacione politike odgovorio: "Niste loše informisani".
  • ljilja

    22.10.2020 19:16
    Ministarstvo za demografiju , sta li ce im biti zadatak ? Da nece da buse kondome po radnjama ?
  • dule

    22.10.2020 11:38
    Brate, ajde sto su razbucali opoziciju, ali SNS je razbucao i poziciju. I to im se mora priznati.

    Ako nista drugo, ostaje nada da ce SPS, ubedljivo najveci kancer srpskog drustva u poslednjih 30 godina, nakon ove vlasti sa SNS-om zauvek nestati sa politicke scene Srbije.
  • Ako

    22.10.2020 10:46
    Sapic
    Pare od stadiona (bez živih gledaoca.)......izbori za 30tak sela na srpskim planinama i raseljenoj Vojvodini.......i to da jasno pokaze narodu tok novca projekte i rokove....ja cu mu dati glas na skjedecim izborima........izvoli majstore..pa se izbori i pobedi!!!Imas ministarstvo ..trazi pare od "stadiona"pa si osvetlaj jos neokaljani obraz!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.