Lažni komunalni milicajac napadao građane bez maske

Policija u Boru uhapsila je M.S. (37), zbog sumnje da je fizički napao V.S. (64) u gradskom parku, jer nije nosio masku, a na teret mu se stavlja da se u još jednom slučaju predstavio kao komunalni milicajac, pokušavajući da od J.S. naplati kaznu.
Lažni komunalni milicajac napadao građane bez maske
Foto: Pixabay
Kako se saznaje u policiji, M.S. je došao u dvorište jedne kuće i pokušao da od J.S. naplati kaznu jer nije nosila zaštitnu masku na licu, a kada je ona zatražila legitimaciju i zapretila policijom on je pobegao. 
 
On se tereti i za krađu, jer je od Boranina A.S. zatražio burmu kako bi je probao, jer se navodno uskoro ženi, a onda sa njom pobegao. 
 
Za prva dva dela protiv M.S. biće podnete prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira, dok će za krađu odgovarati krivično.
  • Hmmmm

    25.10.2020 12:18
    Lažnjak
    Nije ovome samo "osigurač otišao". On je to sa namerom uradio i isto ponovio.
    A zašto ga ne terete za lažno predstavljanje ?? To ipak nije samo remećenje reda i mira...
  • L

    25.10.2020 11:16
    L
    Eto štase desi kada stalno slušaš medije odu živci,prolupaš. Nadam se damuje samo osigurač u glavi otišao a ne razvodna tabla. Strašno....a sve više čak i gorih slučajeva će biti. Ljudi okrenite se životu i od čega se živi u suprotnom odosmo svi u drugu dimenziju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija