Brnabić: Zatvaranje gradova bila moja glupa ideja

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da je prethodni pokušaj uspostavljanja različitih mera po zonama bio neuspešan.
Brnabić: Zatvaranje gradova bila moja glupa ideja
Foto: 021.rs
"Potpuno otvoreno ću vam reći – to je bila moja ideja, prilično glupa zato što ja tada nisam razumela da vi u Srbiji kada zatvorite jedan grad svi odu u drugi. I kad zatvorite kafiće i klubove u jednom gradu u kom je bila loša situacija, kao što je to bilo Kraljevo, svi odu u drugi grad i tako se zaraza širi", kaže Brnabić.
 
Ona je dodala da je osetila na svojoj koži da je preslikavanje mera sa jedne zemlje na drugu glupo i neproduktivno.
 
"Ne plašim se da kažem – to je bila moja greška", kaže Brnabić.
 
Vlada Srbije donela je nove mere koje će stupiti na snagu u utorak, a koje predviđaju da će svi kafići, restorani, klubovi, ali i prodavnice i supermarketi raditi samo do 21 sat. Više o tome na OVOM LINKU.
  • Goran

    18.11.2020 15:44
    Brnaba strikes again.. koja čvaka ljudi moji
  • ex chapman

    18.11.2020 14:47
    pleonazam
    moja glupa ideja je pleonazam, kad dolazi od takve osobe. dovoljno je reci MOJA ideja. ono glupa se podrazumeva ;)
  • crni domino

    18.11.2020 14:13
    Eh, da je jedina i da si jedina!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.