Luka Jović pozitivan na koronu

Luka Jović, fudbaler Real Madrida, pozitivan je na korona virus.
Fudbalski klub je objavio informaciju o zdravstvenom stanju Jovića na svom zvaničnom sajtu.
 
"Real Madrid obaveštava javnost da je naš fudbaler Luka Jović dobio pozitivan rezultat na testu na kovid 19 obavljenom u četvrtak ujutru", stoji u saopštenju madridskog kluba.
 
Jović je pozitivan rezultat dobio posle povratka sa reprezentativne pauze tokom koje je nastupao za Srbiju.
 
Od dolaska u Real postigao je dva gola, a u sezoni 2020/2021. nije uspeo da se upiše u strelce.
 
Tokom reprezentativne pauze u dresu Srbije postigao je tri gola – jedan protiv Škotske u baražu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a druga dva u ubedljivoj pobedi “Orlova” nad Rusijom u Ligi nacija.
 
Podsetimo, prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu optužni predlog protiv Luke Jovića, kojim ga tereti zbog kršenja samoizolacije u Srbiji u martu ove godine. 
 
Krivična prijava protiv Jovića podneta je u toku prve nedelje po uvođenju vanrednog stanja nakon što je on, po povratku u Beograd, po propisima trebalo da dve nedelje provede u samoizolaciji, što on nije učinio.
 
  • Riki

    20.11.2020 19:51
    Adem
    Pozitivan je i Adem Ljajić !
  • Pa,??

    20.11.2020 19:37
    Pa šta????????
  • M

    20.11.2020 18:28
    @Garica
    Gotovo sam siguran da je asimptomatican slucaj, kao i ogromna vecina sportista.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.