Vučić: Moguća ponovna zatvaranja, naročito ugostiteljstva i turizma

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su zbog loše epidemiološke situacije u zemlji moguća ponovna zatvaranja, naročito u sektorima ugostiteljstva i turizma, ali je istovremeno najavio da će država, ukoliko do toga dođe, pomoći tom delu privrede novim merama.
Vučić: Moguća ponovna zatvaranja, naročito ugostiteljstva i turizma
Foto: 021
Vučić kaže da vrsta pomoći još nije definisana, te da je moguće da će za njih biti isplaćen još jedan minimalac.
 
"Ako budemo morali da zatvaramo, a očigledno je da se bližimo tome, posebno u delu ugostiteljskih i turističkih potencijala, dobra vest je da ćemo pronaći način da im pomognemo, da li kroz plaćanje još jednog minimalca ili nekako drugačije, videćemo", rekao je Vučić.
 
Dodaje da je situacija u ekonomiji "užasna" kada mnogi sektori ne rade, ali ističe da je država uspela da "uštedi za crne dane" i da bi ljudi iz tih sektora trebalo da budu zadovoljni, jer će država učiniti sve da im pomogne.
  • Branislava

    02.12.2020 09:03
    Hit
    Bravo za miki maus, ziveo crtani film
  • Bela

    01.12.2020 22:48
    sta dalje
    Privatnike zatvoriti, nisu naucili na malu zaradu, a radnike placaju bedno i bez slobodnih dana i ne prijavljuju , a tako je to kad seljak postane gazda
  • bela

    01.12.2020 22:25
    sta dalje
    Treba sve privatnike zatvoriti, nisu naucili da zaradjuju malo , muka je za njihove radnike koje i ne prijavljuju a daju im neku crkavicu sa kojom se ne zivi, nek se sete kako su poceli , najgori je seljak koji postane gazda, al i dalje se oseca na prazi luk

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija