Marčelo: Da nije raznih Atlagića, Vučić bi sa trona pao prekosutra

Pisac i muzičar Marko Šelić Marčelo izjavio je da je narodni poslanik Marko Atlagić možda lice našeg doba više nego Aleksandar Vučić, "jer da nije raznih Atlagića, Vučić bi pao sa trona prekosutra".
Marčelo: Da nije raznih Atlagića, Vučić bi sa trona pao prekosutra
Foto: 021
"Seka Sablić nazvala ih je ponavljačima misleći na đake, ali oni su to i u papagajskom smislu: nijedna misao koju onamo izgovore zapravo nije njihova i to je jedina osobina koja ih je do stolica i dovela", rekao je Marčelo, za novi broj nedeljnika NIN, misleći na Skupštinu Srbije.
 
On je istakao da "pojedinca moramo braniti svi".
 
"Koristim ovu priliku da izrazim svoju podršku gospođi Sablić, koja je na tapetu samo zato da se pažnja javnosti skrene s činjenice šta se dešava s pandemijom", rekao je Marčelo, povodom napada Atlagića na Sablić zbog njene izjave da je "otadžbina tamo gde ti je dobro a ne gde su sarme".
 
Komentarišući izjavu Vučića da bi predsedniku Sindikata lekara i farmaceuta Radetu Paniću "brutalno odgovorio" na navode da je zdravstveni sistem pukao, Marčelo je rekao da se "lekaru iz crvene zone ne sme odgovoriti apsolutno ništa brutalno, sve i da niste na funkciji predsednika, jer ste i tada, i uvek, na funkciji čoveka".
 
"Ako jeste. Ako niste, onda to niste ni kad ste predsednik. Gospodina Panića takođe ćemo, zato, morati da branimo svi. S funkcije predsednika niko ne sme okretati ama baš nikoga protiv ama baš nikoga", rekao je Marčelo.
 
On je naveo i da bi "voleo da nam je fitilj kraći".
 
"Da jeste, svako vlast bi se bojala naroda. Dok tako ne bude, svaka vlast će raditi na tome da se narod boji nje. Mufljuzi s nešto pristojnosti to će činiti suptilno, radikalni će to činiti radikalno", rekao je Marčelo.
  • Panonija

    10.01.2021 14:33
    Kad se normalni odazovu pameti i prestanu da budu lenji i svi skupe na jednom mestu,
    za jedan dan ce nestati atlagic i njemu slicni!
    Oni su na vlasti jer ste vi lenji!
    Oni se ne boje izbora,novinara,marcela,drustvenih mreza...
    Boje se ulice,a nas tamo nema!
    Dok god nas tamo nema,oni trljaju ruke,kradu,gaze nasu decu,umiru nam doktori!
  • Aja Vasil

    30.12.2020 22:51
    Bože, da li ćemo se ikada opametiti i osvestiti???!!! Verovatno nikada ako nam je obrazovanje i kultura na ovako niskom nivou!
  • Dusan

    28.12.2020 14:11
    Bas
    Ce.stitam na hrabrosti da se jednom radikalu od koga se svi plase kaze javno sta mislis. Njegov kraj ce biti na izborima i to ne kraj vec krah,a posle toga ce se povaditi sve optuznice protiv njega i njegovih saradnika. Kakvu podrsku u narodu on ima? I Milosevic a bogami i Causesku su mislili da imaju podrsku naroda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.