Nakon Kriznog štaba bez izjava, nezvanično se saznaje da nema novih mera

Krizni štab za borbu protiv korona virusa zasedao je danas oko sat vremena, a nakon sednice učesnici nisu želeli da daju izjave novinarima. Prema nezvaničnim informacijama, dogovora o novim merama za sada nema.
Nova sednica je zakazana za ponedeljak, kada bi trebalo da se donese odluka o tome koje će mere važiti nakon 15. decembra, s obzirom na to da su postojeće do tada na snazi.
 
Prema onome što su ranije naveli epidemiolozi, razmatraju se mere zbog predstojećih praznika i očekivanog dolaska velikog broja građana Srbije u zemlju.
 
Među tim predlozima je uvođenje PCR testiranja pri ulasku u zemlju, ali i potencijalni karantin i izolacija.
 
Stručnjaci upozoravaju da bi dolazak velikog broja građana u Srbiju koji bi ovde mogli da se razbole predstavljao dodatni pritisak na zdravstveni sistem zemlje.
  • Oko Grom

    11.12.2020 16:09
    Komedija
    K.K.K. savremenog doba.
    Master of pupets...
    I na kraju ,
    Kill ' em all
    Metallica
    Gazila vas čizma
    Atomci, samo treba slušat muziku sve već rečemo u vremenu hroskopa.
  • Remus

    11.12.2020 15:20
    Novih mera nema a stare se ne sprovode. Krizni stab kao da je ucenjen i ne smeju da daju ostavku zarad ovoga klovnovskog igrokaza. SNS muci svoj podmladak da svako mora izjaviti 1000 puta u Skupstini da je neko opljackao 619 miliona Evra ako zele da dobiju novogodisnji paketic sa novom Oktavijom i nikoga nije briga za ljude koji masovno umiru. Ministar finansija objavljuje kako ce rast BDP biti najveci u istoriji od prve plemenske zajednice pa do danas mada je na mahove tuzan jer 24 Bugarska aparmana ne moze rentirati kao sto je planirano. Poste Srbije daju potrosacke kredite i do 30 miliona Evra fizickim licima koje su nekada bile Demokrate. Jbte, pa Bosch bi poludeo da je ovde jedno prepodne...
  • Ona

    11.12.2020 14:16
    Sram vas bilo!!! Toliko bahatosti i neodgovornosti. Ljudi su pušteni niz vodu. Neko definitivno treba da odgovara za trenutnu situaciju u zemlji. Lekari progovorite, ma vrištite, ovo mora da se zaustavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.