VIDEO: Šta Dačić kaže o Đilasu misleći da idu reklame, voditeljka RTS sugerisala da pomene opozicionara

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić bio je gost na Radio televiziji Srbije u emisiji "Četvrtkom u devet", a danas se na društvenim mrežama pojavio snimak razgovora sa voditeljkom Nadom Gogić, koji se odvijao za vreme reklama.
Ništa tu ne bi bilo čudno, da pomenuta voditeljka nije nije pitala predsednika Skupštine "šta bi mogao da priča" ili "koga bi mogao da pomene".
 
Nakon što je Dačić krenuo da govori o raspravama, u jednom trenutku ga je voditeljka Nada Gogić pitala: "Hoćeš…? Imam sad o ovome, pa da nastaviš o Zorani i Bajatoviću", izgovara ona, dok Dačić odgovara: "Neću bre, kakav Bajatović".
 
 
"Ajmo onda Vašingtonski sporazum i izbori na Kosovu. Đilasa ako hoćeš pomeni", sugerisala je voditeljka RTS uz osmeh Dačiću, a on je dodao: "Mislim da Đilasa nisam ni spomenuo uopšte večeras", rekao je predsednik skupštine, a voditeljka je kazala: "Nisi, ali Tadića jesi", i opet prasnula u smeh, a zatim se Dačić nadovezao rečima: "Ko je, bre, Đilas? Da ti kažem jednu stvar. To su, bre, amateri", a zatim je zvuk "nestao".
  • Nina

    30.12.2020 20:04
    Novinar
    Ona je " novinar" javnog servisa?! Fuj!
  • Ranko

    30.12.2020 18:07
    Kofer
    Slušaj ti bre da ti ja kažem nešto ni ti ni tvoj šef necete dobiti moj glas. Žao mi je što moram plaćati pretplatu. Plaćamo ih da lažu.
  • Aja Vasil

    30.12.2020 16:13
    Dakle, stvarno fuj!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.