U Boru, Kladovu i Majdanpeku počela vakcinacija zdravstvenih radnika Fajzerovom vakcinom

Dobrovoljna vakcinacija zdravstvenih radnika počela je danas u Domu zdravlja u Boru u koji je iz Instituta "Batut" stiglo 75 doza Fajzerove vakcine.
U Boru, Kladovu i Majdanpeku počela vakcinacija zdravstvenih radnika Fajzerovom vakcinom
Foto: 021.rs
Vakcinacija je započela prema prvoj fazi, odnosno prioritetima, što podrazumeva vakcinaciju medicinskih radnika u gradskim zdravstvenim ustanovama i starih osoba u domovima, kao i zaposlenih u njima, rekla je epidemiolog Doma zdravlja Javorka Stankulić.
 
Dodala je da će vakcine pristizati u tu zdravstvenu ustanovu i u narednim nedeljama, tako da će svi koji su se već prijavili ili će to tek učiniti, primiti vakcinu.
 
Po dosadašnjim podacima, 16 medicinskih i nemedicinskih radnika borskog Doma zdravlja i oko 150 zaposlenih u gradskoj Opštoj bolnici prijavilo se da primi Fajzerovu vakcinu.
 
Prve doze Fajzerove vakcine stigle su i u Kladovo i Majdanpek u kojima je takođe danas počela vakcinacija.
  • Farmaceustki mafijas

    13.01.2021 17:02
    Dobrovoljna sa ucenom
    Nije dobrovoljna vec su ucenjeni radnim mestom da moraju da je prime.Dobrovoljna izraz se kaze za javnost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija