Čedomir Jovanović u dosta boljem stanju, nema ponovo koronu

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović već nekoliko dana se nalazi u bolnici gde zbog jakih bolova prima morfijum, potvrđeno je za Nova.rs.
Za razliku od prethodnih dana, oseća se mnogo bolje, navodi izvor za Nova.rs.
 
Izvor dalje objašnjava da lekari danima nisu znali zbog čega je Jovanović osećao snažne bolove, te da su sumnjali na ponovno zaražavanje korona virusom, ali da su svi testovi bili negativni. Ispostavilo se na kraju da ima upalu nerava i kičmene moždine, što, sumnjaju lekari, možda jeste posledica korona virusa koji je Jovanović preležao prošlog leta, potvrdio je izvor.
 
"Lekari predviđaju dugo lečenje, najverovatnije će morati da bude u bolnici još mesec ili dva, u najboljem slučaju", dodao je izvor za portal nova.rs. Njegova supruga Jelena Jovanović ranije je izjavila za domaće medije da se lider LDP-a mesecima osećao loše, osećao je snažne bolove u dijafragmi i govorio kako mu se neočekivano skraćuje dah.
 
Iz istog razloga je prestao i da trenira, te se više od pet meseci ne izlaže nikakvom fizičkom naporu, rekao je izvor blizak porodici za Nova.rs.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija