Sima Avramović ambasador Srbije u Vatikanu

Ukazom predsednika Srbije Aleksandra Vučića na mesto ambasadora u Vatikanu postavljen je profesor u penziji i nekadašnji dekan Pravnog fakulteta Sima Avramović, piše danas Blic.
Sima Avramović ambasador Srbije u Vatikanu
Foto: Pixabay
Dužnost stalnog šefa misije Srbije pri Ujedinjenim nacijama u Njujorku obavljaće Nemanja Stevanović, dosadašnji državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova, piše list i dodaje da je Vučić na ambasadorsku dužnost u Panami postavio Tatjanu Conić, umesto Gorana Mešića, koji je opozvan sa te dužnosti.
 
List navodi da je počelo popunjavanje mesta u diplomatsko-konzularnim predstavništvima, jer Srbija do skoro u 27 ambasada, jednoj međunarodnoj misiji, u 10 generalnih konzulata i tri kulturno-informativna centra nije imala predstavnike. 
  • Makarenko

    15.01.2021 07:39
    A šta će Srbiji ambasada u Vatikanu???
    Ah, da, imamo mi viška para za bacanje...
  • Miroje

    15.01.2021 00:01
    Brao
    Zaslužio čovek, dao par potpisa, izdao nekoliko diploma, nešto prepravio i eto nagradna penzija
  • TEZLIKA 2

    14.01.2021 22:10
    NEMAM REČI!!!!
    Da nije istina bilo bi smešno!!! Ponovo sam razočaran, kao i do sada!!!
    "Ljudi da li je to moguče"???
    Kuda ide Srbija???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija