Rumunija stavila Srbiju na listu visoko rizičnih zemalja, putnici moraju u karantin

Rumunija je stavila Srbiju na listu visoko rizičnih zemalja za infekciju korona virusom, zbog čega će putnici iz naše zemlje od ponoći morati da budu u 14-dnevnom karantinu po ulasku u tu zemlju.
Rumunija stavila Srbiju na listu visoko rizičnih zemalja, putnici moraju u karantin
Foto: Pixabay
Kako prenosi rumunska agencija Ađerpres, Nacionalni odbor za vanredne situacije dodao je danas listi zemalja iz "žute zone" još skoro 50 država, među kojima su i Hrvatska, Crna Gora i Slovenija.
 
Od karantina su izuzeti putnici koji su primili drugu dozu vakcine protiv korona virusa, pod uslovom da u Rumuniju uđu 10 dana nakon imunizacije.
  • Dragan

    19.01.2021 09:25
    Ah
    Pozdravljamo odluku Rumunije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.