Sedamdesetogodišnji Smederevac napravio 84 saobraćajna prekršaja

Policija u Smederevu otkrila je čak 84 prekršaja Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, a koje je napravio sedamdesetogodišnji vozač iz tog grada, saopštio je MUP.
Sedamdesetogodišnji Smederevac napravio 84 saobraćajna prekršaja
Foto: Pixabay
Analizirajući snimke sa kamera za detekciju saobraćajnih prekršaja na području grada, policijski službenici su utvrdili da je taj vozač od septembra do decembra prošle godine vozio automobil kome je istekla registracija.
 
Osnovano se sumnja i da je on u tom periodu izbegavao patrole saobraćajne policije prateći Viber grupu "SD patrole", u kojoj skoro 4.000 članova javlja lokacije patrola.
 
Tom vozaču su uručena 84 prekršajna naloga za učinjene mandatne prekršaje u ukupnom iznosu od 755.000 dinara.
 
Protiv njega je podnet i zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, jer u zakonskom roku od 60 dana nije vratio istekle registarske oznake.
  • Jaa

    03.02.2021 11:56
    alo ajte realno 70god i viber, koliko u Tim godinama poseduje sposobnost rada na smartfonu a i da poseduje i fon i znanje i vid i spretnost da sve radi u isto vreme on nespada u tu grupu koja bi izbegavala registraciju, nema novca da reg. obicno nasledi od mladjih fon. koji slabo drzi bateriju a i spor je, verovatno mu i vozacka istice i nece biti produzena
  • Rogelja

    03.02.2021 08:36
    Preventiva
    Policija se ne bavi preventivom, vec tajno snima jer sa zadrskom salje kazne. Tako se punibrze budzet. Nama su za sluzbeno vozilo parkirano gde nije bila zabrana parkiranja, samo nije obelezeno naplatili za cetiri dana 200 000 din kazne. To se zove pfishing.
  • Milan NS

    03.02.2021 07:40
    Žalosno je to
    što je uspeo da izbegne patrole zahvaljujući VIBER GRUPI!
    Ali ne krivim čoveka; da se policija više bavi preventivom nego represijom, ne bi ovakve grupe ni postojale, a taj matorac i njemu slični ne bi uspeli da naprave toliko prekršaja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni na Horgošu čekaju šest sati

Teretna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš čekaju šest sati, dok je zadržavanje kamiona na prelazu Kelebija u smeru ka Mađarskoj tri sata.

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.