Bivši načelnik kriminalističke policije u Beogradu danas na saslušanju u tužilaštvu

Uhapšeni bivši načelnik beogradske policije Ilija Milačić danas će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.
Bivši načelnik kriminalističke policije u Beogradu danas na saslušanju u tužilaštvu
Foto: 021.rs
Njemu je u petak po nalogu ovog tužilaštva određeno zadržavanje od 48 sati.
 
U ovom roku Milačić mora da bude saslušan, a do tada Tužilaštvu treba da stigne i krivična prijava protiv njega.
 
Sumnja se da je bivši načelnik policije odao službenu tajnu, izjavio je u subotu direktor policije Vladimir Rebić.
 
Rebić je kazao da nema dodatnih informacija, s obzirom da istragu vodi Sektor unutrašnje kontrole, koji je pod direktnom nadležnošću ministra unutrašnjih poslova.
  • Gare

    14.02.2021 13:31
    Zasto samo on?
    Gde su ostali funkcioneri koji su ga drzali na funkciji dok se bavio ktiminalom? Gde je ministar? Premijer? Predsednik? Itd. On sam nije mogao biti to sto je bio. Gde su Kosovari koji haraju po Vojvodini i ozimaju ono sto nije njihovo. I o tome ce se uskoro pusati u stampi.
  • Buric

    14.02.2021 11:09
    5G
    Hvatajte kriminalce u uniformama sa stazom u kriminalu od 20 godina.Da ovi sa 5-6 godina jajarenja shvate da dalje nema.Ovo je ludost,nacelnik uhapsen a direktor javno slikan aloooo !!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija