U domovima za stare i ustanovama socijalne zaštite 177 korisnika zaraženo koronom

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih u Srbiji zaraza koronavirusom je potvrđena kod 177 korisnika i 250 zaposlenih.
U domovima za stare i ustanovama socijalne zaštite 177 korisnika zaraženo koronom
Foto: Pixabay
Po jučerašnjim podacima bila su 183 zaražena korisnika i 242 zaposlena.
 
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je saopštilo i da je ukupan broj izlečenih korisnika tih ustanova 5.238, a izlečenog osoblja je 2.217.
 
Ministarstvo ponavlja da su u izolaciji i korisnici ustanova socijalne zaštite i osoblje za koje postoji procena da mogu biti potencijalni prenosioci virusa.
  • MassGreen

    24.02.2021 20:29
    @kobe
    Nisu oni, ali jesu vlasnici privatnih staračkih domova. Oni i zaposleni unose zarazu u domove!
  • Kobe

    24.02.2021 19:26
    Ajde!!!
    Jesu li i oni bili na skijanju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.