Još jedan lekar preminuo od virusa korona

Plastični hirurg, doktor Nikola Maraš, preminuo je u 69. godini od posledica korona virusa, prenosi portal ucentar.rs.
Još jedan lekar preminuo od virusa korona
Foto: Pixabay
Doktor Maraš bio je cenjen stručnjak kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu. Karijeru je započeo nakon završene osnovne i srednje škole u Kragujevcu i Medicinskog fakulteta u Beogradu, na opštoj hirurgiji u Medicinskom Centru u Kragujevcu 1977. godine, na kojem je radio do 1981.
 
Nakon toga je radio na Klinici za plastičnu hirurgiju Vojno-medicinske akademije, sa prof. V. Arnerijem, prof. B. Pantelićem, mr. B. Grivom, u periodu od 1981. do 1983. godine.
 
Tokom karijere radio je i na odeljenju za plastičnu hirurgiju specijalističke ortopedske bolnica "Banjica", kao i na Klinici za plastičnu hirurgiju Kliničkog centru Ljubljana sa profesorima Zdravićem i Godinom.
  • iguman

    25.02.2021 15:54
    Ne razumem kako razmislja lekar.
    Politicar NEDA da se zatvore njegovi restorani, i slicne turisticke destinacije, a oni, lekari, se sa dusom rastaju.
    Ili ci biti po vasem, ili svi u strajk.
  • Milana

    25.02.2021 15:32
    69
    Jel radio u nekom covid centru?
  • Jovana

    25.02.2021 14:35
    ?
    Da li je bio radno aktivan ili u penziji?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.