Muškarac povređen u lančanom sudaru na Ibarskoj magistrali

U saobraćajnoj nesreći danas u 16.20h kada su se lančano sudarila dva teretna vozila i automobil na Ibarskoj magistrali u blizini Rušnja u smeru ka Lipovici, povređen je muškarac star 46 godina.
Muškarac povređen u lančanom sudaru na Ibarskoj magistrali
Foto: 021.rs
Kako je agenciji Beta rečeno u Hitnoj pomoći povredjen je vozač automobila, i on je prevezen u bolnicu.
 
Zbog ove nezgode saobraćaj na Ibarskoj magistrali bio je obustavljen u oba smera do 17.00, a potom je pušten u smeru ka Beogradu.
 
U 17.45 saobraćaj na Ibarskoj magistrali je potpuno normalizovan, rekli su Beti u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.