Glumac Vlasta Velisavljević u bolnici zbog korone

Glumac Vlasta Velisavljević pozitivan je na kovid i trenutno se nalazi u bolnici, prenose beogradski mediji.
Prema navodima medija, 94-godišnji glumac je u teškom stanju.
 
Lekari daju sve od sebe da se Velisavljević oporavi.
 
"Čuvao sam se i još se čuvam. Gadno je kada imate neki problem druge vrste što se tiče zdravlja, pa onda zbog korone druge delatnosti u medicini ne rade ili sa smanjenim kapacitetom. Sve je donekle zatvoreno. Sada ne možemo da se kontrolišemo kao ranije. Ili možemo manje. Kao i ostali svet, tako se čuvam i ja. Svet se bori i ja zajedno sa svetom", rekao je nedavno glumac povodom teške situacije u celom svetu zbog pandemije koronavirusa.
  • 9

    18.03.2021 19:25
    Uvek je
    u serijama glumio nekog bolešljivka neka sada odigra
    pravu ulogu i neka izdrži i pregura ovu bolest .
    Gledalište je uz njega.
  • Posmatrač

    18.03.2021 19:05
    ?
    Iskreno mi je žao, ali koliko se sećam baš je on bio među prvovakcinisanima!? Bio je intervjuisan u više navrata - te prvo je očekivo rusku vakcinu, pa je pristao na kinesku (zbog ograničenja u godinama za koje se sme dati), a sada bolestan i u teškom stanju!? A vakcine sprečavaju teške oblike bolesti, navodno, rekoše. Razumem da i godine tu čine svoje ali se on očigledno dobro držao, no da baš ovako to krene, a čovek je poodavno VAKCINISAN!!!??? Pa šta se onda to daje kao kineska vakcina (koja je inače od svih i najskuplja!) i koliko su stariji ljudi (koji su uglavnom to primili) zaista i zaštićeni!!!???
  • Marko

    18.03.2021 18:48
    Drzi se legendo. Nemoj i ti da odes. Bilo bi suvise.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija