Tepić u ponedeljak u Jagodini daje iskaz o Palmi

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je da u ponedeljak u 13 časova u Jagodini daje "iskaz o Palmi i saznanjima o pedofiliji i podvođenju".
Tepić u ponedeljak u Jagodini daje iskaz o Palmi
Foto: 021.rs
"U policiji, koja okreće glavu dok nas napadaju. Za tužioca, koji postupa tek kad Palma zamoli. Žele imena? Da ih Palma potraži? Prvo zaštita žrtava i svedoka i izmeštanje procesa iz Jagodine", napisala je na Tepić na tviteru.
 
Tepić je pre nekoliko dana na konferenciji za novinare prikazala video snimak za koji je rekla da je svedočenje čoveka iz Jagodine koji je navodno prisustvovao, po njenim rečima, "podvođenju" devojčica i žena u tom gradu.
 
Marković je negirao ove tvrdnje, navodeći da je Tepić iznela laži, te da će zbog toga morati da ide u zatvor. Tepić je potom, u gostovanju na N1, pročitala još jedno svedočenje i izjavila da ima više svedoka da je predsednik Jedinstvene Srbije podvodio maloletnice i žene u Jagodini.
 
"Ne bih sebi dozvolila da rizikujem sa jednim iskazom i sa tako velikom temom koja bi srušila svaku vladu, naravno da imam više svedoka", rekla je Tepić.
 
U četvrtak su Osnovnom javnom tužilaštvu u Jagodini krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić podnele 393 žene, saopštio je grad Jagodina.
  • iguman

    24.04.2021 02:34
    Otvorena sezona lova na morzeve.
  • xyz

    23.04.2021 13:40
    @Don Huan
    Za sebe. Kao i sve do sada što je radila samo i isključivo za sebe, nema tu ništa nejasno.
  • seljak

    23.04.2021 13:17
    fff
    kod nas ima tri vrste konja. jedna prati sve oko sadasnje vlasti i njihovoj je strani, druga prati opoziciju i samo njima veruje a treci ne veruju nikom i gledaju svoja posla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija