Suvozač lagao da je policajac, vozač pod dejstvom kokaina

Beogradska policija uhapsila je A. D. (25) koji se policajcima lažno predstavio kao policijac.
Suvozač lagao da je policajac, vozač pod dejstvom kokaina
Foto: 021.rs
U saopštenju MUP-a se precizira da je policija u Ulici partizanske avijacije isključila iz saobraćaja 29-godišnjeg vozača koji je bez vozačke dozvole upravljao automobilom marke "folksvagen" kojem je istekla registraciona nalepnica, dok je A.D. bio suvozač u tom automobilu.
 
Daljom kontrolom utvrđeno je da vozač ne poseduje vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila, a droga testom i da je pozitivan na kokain.
 
Potom se policajcima obratio A.D, lažno se predstavljajući kao policajac, a kod njega je pronađena i oduzeta službena legitimacija jednog policijskog udruženja.
 
A.D. se tereti za krivično delo lažno predstavljanje, dok će protiv 29-godišnjeg muškarca biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.
 
On je zadržan u policiji i biće priveden sudiji za prekršaje.
  • Zerstorer

    21.05.2021 23:45
    SRB
    Kakvi kreteni...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.