Troje uhapšeno zbog vrbovanja maloletnica za prostituciju, za još jednom osobom se traga

Članovi kriminalne grupe T. Z. (26), R. M. (19) i R. V. (33) uhapšeni su, dok se za jednom osobom intenzivno traga, zbog sumnje da su eksploatisali sedamnaestogodišnjakinju u vidu prostitucije.
Troje uhapšeno zbog vrbovanja maloletnica za prostituciju, za još jednom osobom se traga
Foto: 021.rs
Oni su iskoristili to što je oštećena maloletna i u teškoj materijalnoj situaciji, kako bi stekli protivpravnu imovinsku korist.
 
T. Z. je, kako se sumnja, najpre stupio u emotivnu vezu sa jednom sedamnaestogodišnjakinjom, a potom ju je vrbovao da se bavi prostitucijom. 
 
On se tereti da je zatim angažovao osumnjičenu R. V, koja je oštećenu primila u svoj stan, fotografisala je i na jednom sajtu objavljivala oglase za pružanje seksualnih usluga.
 
Dvadesetjednogodišnji muškarac za kojim se traga sumnjiči se da je prevozio maloletnicu do klijenata, dok je novac zarađen od prostitucije preuzimao T. Z.
 
T. Z. i R. M. su, kako se sumnja, početkom maja ove godine stupili u kontakt sa jednom šesnaestogodišnjakinjom poznajući teške prilike u kojima živi i vrbovali je da se bavi prostitucijom, na šta ona nije pristala.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.