Na završnom ispitu iduće nedelje 68.000 učenika osnovnih škola: Ne sme biti propusta

Ministar prosvete, Branko Ružić, izjavio je danas da "ne sme da nam se desi nijedna greška" tokom završnog ispita 68.000 učenika osnovnih škola od iduće srede, 23. juna, do petka, 25. juna.
Na završnom ispitu iduće nedelje 68.000 učenika osnovnih škola: Ne sme biti propusta
Foto: 021.rs
Ružić je na sastanku sa predstavnicima svih institucija koje učestvuju u pripremi i realizaciji završnog ispita u osnovnom obrazovanju rekao da "imamo sve uslove i preduslove da završni ispit protekne na najbolji mogući način", rekao je Ružić.
 
Ministar je upozorio da "ne sme biti propusta koji će na bilo koji način ugroziti čitav proces, a za koji je odgovoran ljudski faktor" i najavio da će odgovorni biti drastično kažnjavani, prenelo je Ministarstvo.
 
U pripremi i organizaciji  završnog ispita, pored Ministarstva prosvete i nastavnika u školama, učestvuju i kabinet predsednice Vlade, Kancelarija Vlade za IT i eUpravu, Zavod za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja, Zavod za unapredjivanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja, Ministarstvo unutrašnjih poslova, "Pošte Srbije", Fakultet organizacionih nauka, Eonsistem, esDnevnik, Ministarstvo zdravlja i Privredna komora Srbije.
  • David

    18.06.2021 17:31
    Osnovci mafijaši
    Kod nas je sve savršeno!!! Najveći problem su deca, da slučajno ne prepišu, dok ministri kupuju diplome i plagiraju doktorate.
    Svaka čast!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.