Težak udes na autoputu Beograd - Niš, među povređenima i četvoro dece

Devet osoba povređeno je u u sudaru kombija i automobila "bmw" na autoputu Beograd - Niš, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova.
Težak udes na autoputu Beograd - Niš, među povređenima i četvoro dece
Foto: 021.rs
Sudar se dogodio oko 5 časova ujutro, u visini sela Trupale, a prema prvim podacima teže je povreden suvozač u automobilu.
 
Među povređenima je šest osoba iz kombija i tri iz autombila, a saobraćaj na tom delu autoputa je normalizovan, dodali su u MUP-u.
 
RTS je objavio da su u sudaru učestvovali kombi kojim je upravljao turski državljanin i automobil švajcarskih registracija, kao i da je među povređenima i četvoro dece.
 
Kako je za Telegraf rekla saopštila dr Maja Stojanović, svi imaju politraumatske povrede.
 
"Obaveštenje o saobraćajnoj nesreći dobili smo u 5:05 sati od radnika benzinske pumpe na autoputu. Odmah smo na teren uputili šest ekipa, celokupna intervencija bila je gotova za sat i deset minuta. Nakon zbrinjavanja na licu mesta, svi povređeni su prebačeni do niškog Univerzitetskog kliničkog centra. Dominantne su povrede glave i grudnog koša, što je karakteristično za saobraćajne nezgode", kazala je Stojanović.

Teme

udes
  • Nemanja

    30.07.2021 00:04
    Prosečna brzina mit ili mito?
    Trudim se da poštujem ograničenja ali gadan je osećaj kad "nagarite 126" a onda pored vas lete ostali i oflekaju vas sa 150-160. Bar polovina stranih državljana vozi ovako na našim putevima a nama stižu kazne ako prekoračimo. Takođe, ovi voze po 2000-3000 km bez pauze pa se još čudimo.
  • Ucite ljudi!

    18.07.2021 10:43
    Vecite tragedije leti :(((
    Ovi je dokaz da covek nista ne uci na tudjim greskama. Skupo placa svoje greske. Koliko je turskih drzavljana a i drugih ljudi izginulo i ubilo druge ljude i decu samo zato sto sto voze dug put bez odmora. Koliko puta to treba da se desi da bi neko shvatio da se toliki put mora prekinuti, prenociti negde i odmoriti se?
  • Captain obvious

    18.07.2021 09:22
    cruisin'
    Inače većina stranaca vozi brže od 130 km/h. Slaba kontrola.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.