Uhapšen vozač koji je automobilom udario dva dečaka na Karaburmi, pa pobegao

Vozač koji se sumnjiči da je sinoć na Karaburmi automobilom udario braću od devet i četiri godine, uhapšen je, potvrđeno je u tužilaštvu.
Uhapšen vozač koji je automobilom udario dva dečaka na Karaburmi, pa pobegao
Foto: 021.rs
Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.
 
Osumnjičeni L.G. će biti saslušan o okolnostima pod kojima je na obeleženom pešačkom prelazu u Ulici Marijane Gregoran počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krivično delo nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, saopštilo je Tužilaštvo.
 
Vozač se tereti da je automobilom sinoć udario dečake koji su sa ocem prelazili ulicu, a nakon toga pobegao.
 
Stariji dečak je teže povređen, ima povredu glave, dok je mlađem povređena ruka. Prvu pomoć deci su pružili ljudi koji su se našli na mestu nezgode, sve dok nisu stigle dve ekipe Hitne pomoći.

Teme

udes
  • Dragan

    22.07.2021 14:48
    Malo je kasno
    još uvek sam u neverici da se sve ovo dešava i pomeranja od 2000 nema u smislu ko je ko i ko je šta. Koliko sam sada čuo jedan dečak je umro. Šta je ovo? U kakvoj zemlji živimo? Kako ovakvim bahatostima stati na put? Nije dobro okrenuti leđa ovoj tragediji nego zatvoriti ovu priču tako da se nikada više u Srbiji ne ponovi!
  • NS Oldtajmer

    20.07.2021 07:53
    no no nemoj više
    Ne znam Zakon, ali znam princip !!!
    npr za gazenje pesaka 1 godina zatvora; za bežanje
    posle toga još 1 godina zatvora.
    U stvarnosti: 1 + 1 godina zatvora minus "vozac je imao tesko detinjstvo, pre gaženja posvađao se sa ženom, žurio je na partijski sastanak, boleo ga je stomak, ljut je bio na svog pekara, a i pas mu je pomokrio gume" = "no no, nemoj više i izvinite što smo Vas iznemirili, naredićemo deci da više ne prelaze ulicu na pešačkom prelazu kada Vi nailazite, izvinite još jednom"
  • Станко

    19.07.2021 20:05
    Жал
    Жалосно је што је побегао. Први пута чујем да је и отац повређен. Нису познати детаљи, а ни ко је возач.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija