Na Horgošu vozila čekaju tri sata, biće gužvi zbog Guče

Vozače danas očekuje pojačan saobraćaj, što je uobičajeno za vikend u turističkoj sezoni, posebno na putevima ka jezerima i izletištima, Crnoj Gori, Makedoniji, Bugarskoj, Mađarskoj i Hrvatskoj.
Na Horgošu vozila čekaju tri sata, biće gužvi zbog Guče
Foto: 021.rs
Najopterećeniji su koridor 10 i autoput Miloš Veliki zbog toga tokom dana treba očekivati povremeno i nešto duža zadržavanja na pojedinim naplatnim stanicama, a na kojima trenutno nema čekanja.
 
Očekuje se da će i putevi ka Guči biti dosta opterećeni zbog održavanja tradicionalnog sabora trubača i može biti i povremenih zastoja.
 
Na graničnim prelazima putnička vozila čekaju na Horgošu tri sata na izlazu, na Gradini na ulazu pola sata, na Batrovcima na izlazu se čeka dva, a na ulazu jedan sat, koliko i na prelazu Gostun na izlazu iz zemlje.
 
Kamioni na prelazu Kelebija čekaju sat vremena.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.