Gužve na graničlnim prelazima

Na graničnim prelazima i danas su velike gužve tako da putnička vozila na Batrovcima za izlaz iz zemlje čekaju tri sata, a na Horgošu sat i po.
Gužve na graničlnim prelazima
Foto: 021.rs
Prema informacijama Uprave granične policije, na Kelebiji se čeka sat vremena, a na Preševu za ulaz u Srbiju do jedan sat.
 
U pravcu Crne Gore najduža su zadržavanja na GP Gostuna gde do čekanja dolazi i zbog radova koji se izvode pre samog prelaza, saopštio je AMS S.
 
Na graničnim prelazima sa Crnom Gorom, čekanje na graničnom prelazu Gostun je 50 minuta, a na Jabuci i Špiljanima nešto manje od pola sata.
 
Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.
 
S obzirom na turističku sezonu AMS S napominje da tokom dana može dolaziti do nešto dužeg zadržavanja i to pre svega na izlaznim terminalima ka Mađarskoj i Hrvatskoj zbog čega apeluju na korišćenje alternativnih pravaca.
  • PP

    22.08.2021 15:19
    Iz prve ruke
    Na Preševu postoji organizovano puštanje preko reda.
    Puštaju preko reda kroz kamionsku liniju vozila, a onda likovi, koje očigledno poznaju radnici na prelazu, ako nisu i kolege van smene, komunicirajući mobilnim, blokiraju telom prolaz pojedinim vozilima koja su sačekala svoj red i u kraćim vremenskim intervalima puštaju po 5-6 vozila .
    Blokirani vozači su se bunili ali su im se ovi u lice smejali.
    Propušteni vozači su komunicirali sa osobama koje su blokirale ljude koji su redovno čekali svoj red i videlo se da su imali uputstva kako da prođu preko reda.
    Vozač do nas ih je prijavio i rečeno mu je da podnese prijavu na licu mesta ...
    Organizovano i bezočno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija