Majstorski shitati: Donald Vučić

Ima raznih izjava, neke valja i zabeležiti.
Majstorski shitati: Donald Vučić
Foto: 021.rs
Ovo je mali podsetnik na to da se reči javnih ličnosti prate, a da su građani ti koji ih prosuđuju.
 
Izlistali smo nekoliko primera "shitata" (shit+citat). U komentarima nam recite koja je izjava ostavila najjači utisak na vas.
 
Važno je maštati - Aleksandar Vučić
 
"Vidite da bi oni želeli da su pravi cenzori. Jedva čekam da mi isključe nalog pa da budem još jedan Tramp u svetu, da se pokaže kako je dobro da talibanski portparoli imaju slobodan pristup toj slobodarskoj a neki bi rekli poslušničkoj mreži."
 
 
... al' mogu da pogledam - Ratko Dmitrović
 
"Imamo žena koje kažu - 'Jednostavno me ne zanima, neću da rodim'. I niko ne sme da joj kaže nešto, da joj zameri. Ovo što su me napali, ja sam malo proveravao, tu uglavnom ima žena sa jednim detetom, ili one koje nemaju nijedno. Dakle oni jednostavno ne dozvoljavaju da se o tome razgovara."
 
Avenger - Vuk Jeremić
 
"Mi ćemo Rio Tinto izbaciti iz Srbije. Koga god da su podmitili, to će biti deo krivičnog postupka. U zatvor će ići svi koji su im pomogli da dođemo u neposrednu opasnost od bespovratnog uništenja životne sredine u našoj zemlji."
 
Može i tako - Dragan Marković Palma
 
"Posebno treba da se vakcinišu svi koji dolaze u kontakt sa ljudima, kao što su zdravstveni i prosvetni radnici. Mi ne vršimo pritisak, ali taj koji je antivakser, neka bude u tome autonoman i neka bude antivakser za sebe, a da ne šalje poruke drugima da se ne vakcinišu."
 
Kralj krindža - Goran Vesić
 
 
"Majstorski shitati" je satirična rubrika portala 021.rs u kojoj se objavljuju izjave političara i javnih ličnosti za koje se smatra da zaslužuju posebnu pažnju zbog svoje duboke inteligencije i upečatljivosti.
  • Profesor

    22.08.2021 22:39
    Komentar g-dina Vučića je najupečatljiviji jer pokazuje da je konačno odabrao stranu.
  • Marko

    22.08.2021 22:29
    Tuga
    Čimee se bavite... Čitam komentare i ne verujem. Pa ovo je pristojna Srbija! Srbija koja se ne stidi ničega i ne boji nikoga. Srbija koja ide u napred. Sta bre ne valja sada?! Očekujete da vas Đilas i Jeremić vode? E pa ne može....
  • Mile rent-a mozak

    22.08.2021 21:17
    @Marko. Da li je imala goreg, verovatno si napravio lapsus? A ako znaš šta je novija istorija Srbije, možeš postati novi član Akademije za mlade lidere, blago majci koja te je rodila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.