Odbačena Palmina krivična prijava protiv Marinike Tepić

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu Dragana Markovića Palme, koju je podneo protiv potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić.
Odbačena Palmina krivična prijava protiv Marinike Tepić
Foto: 021.rs
Palma je u prijavi tvrdio da mu je od početka aprila pa nadalje, svojim izjavama za medije ugrozila sigurnost, kao i sigurnost članova njegove porodice.
 
Tužilaštvo je zaključilo da u radnjama Tepićeve nema zakonskih obeležja krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti, niti bilo kojeg drugog krivičnog dela za koje se krivično gonjenje preduzima po službenoj dužnosti pa je prijavu odbacilo, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.
 
Marković ima pravo da na ovu odluku uloži prigovor u roku od osam dana Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
 
On je prijavio Tepićevu jer je, kako je naveo u prijavi, u više navrata u medijima govorila o njemu kao o silovatelju i podvodaču devojaka i žena iz Jagodine. To je, prema njegovim tvrdnjama, ugrozilo njegovu sigurnost i bezbednost članova njegove porodice.
 
Sa druge strane, u petak je Više javno tužilaštvo u Kraljevu objavilo da za sada nema osnova sumnje i dokaza za pokretanje krivičnog postupka zbog navodnog podvođenja žena u Jagodini, za koje je u aprilu čelnike tog grada, među kojima i Markovića, javno optužila Tepić.
  • Марина

    30.08.2021 13:45
    Одвратно жуто, корумпирано, криминофилно, никад лустрирано "правосуђе". Али, биће, након следећих избора.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.