Od 18 uhapšenih u slučaju "Jovanjica" na slobodi njih 15

Od 18 uhapšenih za predmete "Jovanjica" 1 i 2, kada je nedaleko od Velike Pazove otkrivena najveća plantaža marihuane u Evropi, iz pritvora su do sada puštena petnaestorica optuženika, piše Vreme.
Od 18 uhapšenih u slučaju "Jovanjica" na slobodi njih 15
Foto: Pixabay (ilustracija)
U toku su dve kampanje, za predsedničke izbore i za "legalizaciju Jovanjice", jer se, prema navodima tog nedeljnika, priprema puštanje na slobodu vlasnika imanja Predraga Koluvije.
 
Kako se podseća, advokat koji ga zastupa u tom slučaju Vladimir Đukanović, predsednik je skupštinskog Odbora za pravosuđe, član Visokog saveta sudstva, Državnog veća tužilaca, kao i Odbora za kontrolu službi bezbednosti.
 
Vreme se, pri tome, poziva i na Đukanovićevu izjavu da je nečuveno što je Kuluvija u pritvoru već skoro dve godine.
  • Neo NSovac

    02.09.2021 21:14
    Legalizacija...
    ...nego šta.
    Oteti monopol pandurima koji rasturaju po gradovima.
    Uposliti poljoprivredu ponovo sa domaćim stanovništvom i isterati strane uticaje i investicije.

    Naravno oterati SNS bagru i njihove sledbenike!
  • Ika

    02.09.2021 14:49
    A ti narode motaj kablove za minimalac da bi kad i ako dočekaš penziju drhtao jer nemaš za hleb, a ni za lečenje...a oni...raspevani...e narode...stoko...
  • Jbmlg

    02.09.2021 12:58
    Dobili su otpremnine
    Državna firma.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.