VIDEO: Ministru Momiroviću uručena otkazana karta za metro

Članovi udruženja "Po meri metro" su juče na novoj glavnoj železničkoj stanici "Beograd Centar", poznatijoj kao Prokop, uručili otkazanu kartu za metro ministru građevinarstva Tomislavu Momiroviću.
VIDEO: Ministru Momiroviću uručena otkazana karta za metro
Foto: 021.rs
Kako se navodi u saopštenju organizacije, karta je predata na Prokopu koji je izostavljen iz plana izgradnje prve metro linije u Beogradu dok se istovremeno ulažu milijarde evra u razvoj železnice, gradi brza pruga Novi Sad - Beograd, prenosi Nova.rs.
 
Njene putničke linije će saobraćati od nove glavne železničke stanice Centar - Prokop.
 
Udruženje "Po meri metro smatra" nedopustivim izostavljanje Beograd centra iz plana izgradnje metroa.
 
  • gradjaninX

    14.09.2021 13:28
    Znaci, oni hoce da se Beograd centar kopa i bude neprohodan, o drugom da ne govorimo, jedno 10 godina?! Jel oni misle da se to sve radi ispod zemlje i za dan-dva?!

    Budite SRECNI sto vam SNS nece raskopati i centar Beograda, jer znamo svi da ce to stojati godinama tako i bice zavrseno aljkavo. Da oni hoce ovaj projekat ozbiljno da rade, ne bi oni trazili najjeftiniju i korumpiraniju kompaniju, vec bi trazili neku renomiranu EU kompaniju ili cak i kinesku...al ne traze oni to. Oni bi da operu sve pare koje im padnu na pamet da operu, tome sluzi ovaj "metro".
  • Za tebe sremac

    14.09.2021 12:12
    A bogami, i svaka budala može da bude ministar
  • Lale

    14.09.2021 11:52
    @Sremac
    To Vucic i radi rastura institucije postavljanjem takvih klovnova, a sve sa ciljem kontrole i poltronstva. Upravo gledate svodjenje Srbije na Beogradski pasaluk. Cestitam radikalima na uspesnom poslu rasturanja Srbije!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija