Sutra od 14 časova sednica Kriznog štaba

Sednica Kriznog štaba za borbu protiv zarazne bolesti kovid-19 biće održana u utorak, najavila je premijerka Srbije Ana Brnabić.
Sutra od 14 časova sednica Kriznog štaba
Foto: FoNet
Za N1 član Kriznog štaba Branislav Tiodorović rekao je da će sednica biti održana u 14 sati.
 
"U utorak ćemo razgovarati o aktuelnim temama, pre svega ponovo i ponovo i ponovo o vakcinaciji i šta još dodatno možemo da uradimo", rekla je Ana Brnabić u nedelju uveče za TV Pink.
 
Ona je kazala da dosta zemalja skraćuje period između revakcine i treće doze sa šest meseci na pet, o čemu će se razgovarati i danas na sastanku Nacionalnog tela za imunizaciju.
 
Podsetimo, premijerka Brnabić izjavila je u subotu da je epidemijska situacija "katastrofalna", ali da ne veruje u restriktivne mere i intervencionizam države da se vakcinacija spovede.
  • Zvoncica

    05.10.2021 13:38
    ...
    Ma sta vam je ljudi, stab se sastane, malo se svi vide skupa, potapsaju po ramenu, naosmehuju se, uz to i popiju po kaficu + kiselu. Skupilo se drustvo staro hahaha
  • Veverica

    05.10.2021 09:27
    Menjajte ime
    "Krizni štab"?!? Ha, ha, ha!!! Zašto "krizni" kad krize nema? Zašto "štab", kad je u pitanju veselo društvance, skupljeno "s koca i konopca" sa ciljem da se prvo medijski promoviše, a onda da zadrži naknade za ra, navikli se na dodatni "džeparac"...
  • Vlada

    05.10.2021 09:27
    Deca nisu ozbiljni prenosioci virusa to je rekla studija iz Londona.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.