Osumnjičeni priznao ubistvo porodice Đokić

Osumnjičeni G. Dž. priznao je na saslušanju da je učestvovao u ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca i da je u dugom vremenskom periodu pripremao likvidaciju svog bliskog rođaka, piše Politika.
Osumnjičeni priznao ubistvo porodice Đokić
Foto: 021.rs
Kako je naveo ovaj list, osumnjičeni je ispričao da je tokom tih priprema obezbedio oružje - pištolj sa prigušivačem, koji je posle njegovog priznanja juče nađen.
 
Pozivajući se na svoja saznanja, list navodi da je posle hapšenja tri osobe, o čemu je govorio ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, uhapšena još jedna.
 
Među uhapšenima su dva brata od ranije poznata policiji po krivičnim delima, bivši pripadnik MUP-a koji je bio u zatvoru zbog razbojništva nakon čega mu je oduzeta licenca, a za četvrtog se navodi da je iz okoline Aleksinca. 
 
Mediji prenose da je privedena i supruga osumnjičenog.
 
Nestanak tročlane porodice prijavljen je 28. septembra, a četiri dana kasnije pronađena su njihova tela u selu Moravac u opštini Aleksinac.
  • ha

    24.10.2021 10:53
    Meni je sasvim jasno da postoje dovoljno nemoralni ljudi koji ce ubiti za novac, ima ih jako mnogo, vise me fascinira da postoje toliko glupi da pomisle da za ovakvo nesto nece biti uhvaceni.
  • Novka

    23.10.2021 13:44
    Već vidjeno
    Ponoviću:ko nije čitao Nečista krv,pisca Bore Stanković,nemože da razume južnjački mentalitet.Ko je pročitao makar delić mu je jasan.
  • Policajac na zadatku

    23.10.2021 13:05
    Takav je sastav policijskih i vojnih struktura 80%.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija