Ukraden deo novca i dokumentacija za lečenje male Vanje

Sinoć su u naselju Bele vode u Beogradu obijena kola tetke male Vanje Malović koja boluje od spinalne mišićne atrofije i ukradena je kutija sa delom prikupljenog novca.
Ukraden deo novca i dokumentacija za lečenje male Vanje
Foto: Pixabay (ilustracija)
Još veću štetu lopov je napravio time što je odneo i dokumenta koja su Vanjinoj porodici neophodna da bi nastavili da prikupljaju pomoć, objavio je RTS.
 
Da bi se Vanja izlečila potrebno je još milion i 400.000 evra. 
 
Ali pre svega je potrebno da se pronađe nestala dokumentacija.
 
Vanja Malović je rođena u maju ove godine, a dva meseca kasnije dobila je dijagnozu: spinalna mišićna atrofija.
 
Za lečenje je potreban najskuplji lek na svetu, koji košta više od dva miliona evra.
 
  • tetka

    05.11.2021 19:09
    nesavesno
    da je tetka znojem zaradila pare vise bi ih cuvala,za ovu nemarnost sramota tetke koliko i lopova,odvajamo , skupljamo, molimo a neko se nemarno odnosi i prema novcu i prema dokumentima.zalosno
  • Dobrica

    05.11.2021 17:03
    Apel
    Bilo bi poželjno da ko poznaje novinare sa nacionalnih televizija, pozove ih i predlozi im da daju obaveštenje u kojem bi bilo da ako taj koji je obio automobil a vidi to obaveštenje vrati papire.mala je mogućnost da će ta osoba videti obaveštenje a kamoli javiti jer taj profil lopova nema ni televizor u kući ali ne treba gubiti nadu već treba verovati u dobro!
  • Neli

    05.11.2021 09:11
    Nisam optimista
    Da ce lopov shvatiti sta je uradio. Propast. Sumnjam i da ce ih policija uhvatiti. Jedino se nadam da cemo kao drustvo skupiti novac i za malog andjela Vanju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija