ANKETA: Da li vam je okej da plaćate Beogradski metro, a niste iz Beograda?

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović kaže da je u redu što će svi građani Srbije kroz budžet plaćati za Beogradski metro.
ANKETA: Da li vam je okej da plaćate Beogradski metro, a niste iz Beograda?
Foto: 021.rs

Objasnio je to time da i Beograđani plaćaju za infrastrukturne projekte u drugim delovima zemlje, pa ne vidi nikakav problem u tome.

Ministar je dodao da će metro koristiti prevashodno Beograđani, ali i svi drugi građani Srbije.

Na ovakav stav reagovala je Liga socijaldemokrata Vojvodine, koja je zatražila od premijerke Ane Brnabić da smeni ministra Momirović. Kako su naveli u saopštenju, Momirović svojim stavom da svi građani Srbije treba da plaćaju beogradski metro "jasno pokazuje, da ih deli na stanovnike prvog i drugog reda, umesto da se zaleže da svi ljudi imaju jednake šanse, on svoj luksuz stavlja u prvi plan".
 
Recite nam u anketi da li vam je u redu da plaćate izgradnju Beogradskog metroa iako niste iz Beograda, a u komentarima možete da obrazložite vaš stav.
 
  • Metro

    16.11.2021 19:53
    metro
    Cela Srbija vec 20 god finansira 40 zaposlenih, u drzavnoj firmi "metro Beograd" ili tako neki izmisljeni naziv, iako metro ne postoji. Beograd treba u zemlju da propadne i da nestane
  • Vesna

    16.11.2021 14:55
    Metro
    Ne, nije u redu. Neka navede gde se to finansira u Sombor, Zrenjanin ili Niš?
    A metro, čiji je plan nedopustiv, zato što su stanice napravljene samo za neke delove, NE NE I Ne
  • Janko V

    16.11.2021 13:54
    2000 za Bgdjane
    Mogu da platim jedino da se ogradi ceo BeGeš (i uži i širi), da se podigne zid jedno 5m + na to 2m bodljikave žice. Oko zida, ka ostatku Srbije da se postavi minsko polje minimalno 300m u krug. Tu ću dati svaki dinar. Da konačno ostatak ove napaćene zemlje počne normalno da živi, BeGeš je ionako država za sebe. Tamo im je vlast, tamo su im političari, neka jedu mobilne telefone, laptopove, njihove šeme i kombinacije, muljanja i laganja, a mi ostali ćemo k'o i do sad - od svoga rada. Samo nećemo imati jednog nesposobnog člana "zajednice" koga svi izdržavamo! Taj dan kad dođe ovom narodu će svanuti. Sve loše što se dešava ovoj zemlji i ovim ljudima dolazi iz Bg. Izolujte bolest, dajem zadnji dinar!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija