Incidenti tokom skupa SNS u Šapcu

Dvojica mladića završila su na pregledu u šabačkoj hitnoj pomoći nakon fizičkog obračuna sa pristalicama Srpske napredne stranke tokom mitinga te partije u Šapcu.
Incidenti tokom skupa SNS u Šapcu
Foto: FoNet (Božana Pavlica)

Do incidenta je došlo kada su dva mladića prišla okupljenim naprednjacima i započeli raspravu sa njima, prenosi N1.

Sukob se nije dogodio na samom skupu SNS-a nego nešto dalje, niz jednu od centralnih ulica u Šapcu.

Takođe, fotoreporter Andrija Vukelić zadobio je udarac ispod oka tokom skupa Srpske napredne stranke. Kako prenosi N1, njemu je i ukradena oprema.
 
Srpska napredna stranka održala je protest ispred Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, sa koga je zatražena "pravda za njihovog člana Dušana Prokića", koji je u subotu bio na bageru i sukobio se sa jednim od učesnika protesta Draganom Milovanovićem Crnim.
 
Milovanović je zbog toga priveden, a ranije danas je pušten da se brani sa slobode.
 
Opozicioni lideri su otkazali ranije najavljen skup u Šapcu da bi izbegli rizik od incidenata i pozvali su pristalice da se ne približavaju skupu naprednjaka.
  • Doja

    30.11.2021 11:43
    Skup i blokade mogu praviti: opozicija,radnici na netu,kvazi ekolozi,lgbt,...samo ne mogu clanovi sns,desnicari,Srbi,...?
  • g pen

    30.11.2021 06:55
    Naprednjacki go.nari. Proci ce kao esesovci a botovi kao kurve u Parizu.
  • NS

    30.11.2021 05:50
    Batina
    A Sabacki batinasi u prvim redovima! "Heroji" SNS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija