Vučić o bilbordu u Nišu: Ne razumem histeriju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije prošao pored niškog hotela "Ambasador", na kojem je na svih 15 spratova postavljen bilbord sa njegovom slikom i porukom "Dobrodošao predsedniče".
Vučić o bilbordu u Nišu: Ne razumem histeriju
Foto: FoNet

On je dodao da ni od kog nije tražio da to uradi.

"Ne shvatam čemu cela histerija oko toga", rekao je Vučić na konferenciji za novinare posle sastanka sa predsednicima opština i rukovodstvom Niškog okruga i za tu "histeriju" optužio televiziju N1.

On je istakao da je u Niš doveo sedam investitora i da nije zatvorio nijednu fabriku, za razliku od prethodne vlasti koja je zatvorila 10, i da zato "nema potrebu za posterima, plakatima ni bilo čim".
 
Upitan o novim protestima koji se najavljuju, rekao je da je država uradila svoje, a njegovo je bilo da čuje narod u Gornjim Nedeljicama, gde je otišao i saslušao ih, kao i neke druge ljude, i da će se truditi da se pronađe rešenje.
 
"Shvatio sam da su mnogi ljudi zabrinuti za nešto gde možda ja nisam video razlog za zabrinutost. A za to šta će političari da rade, ja nisam zainteresovan", naglasio je Vučić.
 
Na pitanje o predstojećim izborima, Vučić je odgovorio da ne zna ko će biti kandidati Srpske napredne stranke, čiji je lider, za određene funkcije, jer ta partija ima "demokratski duh i poštovanje različitosti", dok su oni koji se predstavljaju kao lideri opozicije "svi izbačeni iz jedne stranke".
 
Vučić je stanovnicima Niša obećao modernizovani i veliki fudbalski stadion Čair, koji će imati sve, od grejača za sedišta do igrališta za decu. On je najavio da će Niškom okrugu Vlada iz budžetske rezerve uplatiti 450 miliona dinara za vraćanje starih obaveza i fiskalnu konsolidaciju.

  • Eto

    16.12.2021 04:00
    Probaj
    Recimo dodjem u neku zemlju gde je lokalni patriota sve i svja, platim hotel I spa i shvatim da kada otvorim prozor virim iz njegovog uva, oka… i gledam na rulju koja skandira. Pa fino bih ocenio
  • aga

    15.12.2021 07:49
    petar
    dragi Petre , ipak si ti demagog , fabrike su privatizovane od strane bivšeg režima , zna se šta je bilo sa radnicima ...
  • petar

    11.12.2021 20:32
    demagog
    A zašto nikad ne kaže, zašto su te fabrike zatvorene, zašto su propale i zbog čije su politike devedesetih zapale u dugovanja i nelikvidnost i da su zato zatvorene posle dvehiljadite? Nego, on je demagog prve klase....On doveo (našim parama) investitore, ponudio im jeftinu radnu snagu, da imaju za leb. Dosta je više te njegove patetike i ciničnosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.