Disciplinski postupak protiv načelnika novopazarske policije

Direktor policije Vladimir Rebić pokrenuo je disciplinski postupak protiv načelnika Policijske uprave u Novom Pazaru Nermina Ljajića zbog povrede službene dužnosti, objavio je danas portal Nova.rs.
Disciplinski postupak protiv načelnika novopazarske policije
Foto: 021.rs
Prema pisanju tog portala, Ljajiću se na teret stavlja nezakonit, nesavestan, nemaran rad, odnosno, propuštanje radnje za koju je zaposleni ovlašćen, kao i neprofesionalno ponašanje koje može da šteti ugledu ministarstva.
Nova.rs prenosi izjavu neimenovanog izvora da je načelnik novopazarske policije pokušao da zataška slučaj i zaštiti saobraćajca koji je pre dva meseca bežao od policije, a propustio je i da obavesti nadležno tužilaštvo da je saobraćajac napravio niz krivičnih dela, što je bio u obavezi.
Šef novopazarske policije se već izjasnio o tom slučaju, a ukoliko se tokom postupka dokaže da je nesavesno radio može biti kažnjen umanjenjem zarade, rasporedjivanjem na drugo radno mesto sa nižom stručnom spremom, zaustavljanjem napredovanja, gubljenjem čina, pa i prestankom radnog odnosa.
 
Major Nermin Ljajić je na čelu Policijske uprave u Novom Pazaru, koja pokriva i teritorije Sjenice i Tutina, od septembra 2020. godine, a sa 35 godina je najmladji načelnik neke od policijskih uprava u Srbiji.
  • Вук

    11.12.2021 13:29
    А овај
    Што се мало директор непозбави са начелником полиције у Врбасу, тај изгледа има дебелу злеђину, дрога му је свуда а он мирно спава. Срамота!!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.