Vuk Jeremić ponovo izabran za predsednika Narodne stranke

Skupština Narodne stranke izabrala je danas rukovodstvo stranke, a za predsednika Vuka Jeremića.

Jeremić je na čelu stranke od osnivanja, 22. oktobra 2017. 

Za potpredsednike su izabrani Miroslav Aleksić, Siniša Kovačević, Sanda Rašković Ivić, Borislav Novaković, kao i dosadašnji predsednik Pravnog saveta stranke Vladimir Gajić

Potpredsednici stranke su i predsednica odborničke grupe Narodne stranke u Skupštini Beograda Marina Lipovac Tanasković i predsednik Gradskog odbora Niš Đorđe Stanković.
 
Za portparola i generalnog sekretara stranke izabran je Stefan Jovanović.
  • bane b

    27.12.2021 14:05
    Boris II
    "Vuk Jeremić ponovo izabran za predsednika Narodne stranke.."
    - Ali su zato skrajnuli Ponoša !!
    - Bolesnim sujetama u NS nije odgovarao veliki broj pozitivnih reakcija u raznim medijima na vest da će se Ponoš kandidovati na predseničkim izborima. - Ukratko - jednom "žuti", zauvek "žuti".
  • Mile

    27.12.2021 07:51
    Jel se glasalo kod Canka u Plavoj frajli ili mozda na Pejicevim salasima u rezidenciji Canka???Ode znaci i Jeremic u skupljace glasova naprednjaka......
  • Yugo45

    27.12.2021 03:05
    Handmaid's tale
    Retko odvratan lik.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.