Bez zimske opreme ne krećite na put, zadržavanje na graničnim prelazima

Putevi Srbije savetuju učesnike u saobraćaju da koriste zimske gume i da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put.
Bez zimske opreme ne krećite na put, zadržavanje na graničnim prelazima
Foto: 021.rs

U saopštenju se navodi i da je saobraćaj na auto-putu E-75, na petlji Bubanj Potok, preusmeren iz pravca Beograda na voznu traku za suprotni smer, a saobraćajni tok sa obilaznice (Kružni put) na preticajnu traku za suprotni smer, na oko 300 metara od petlje Bubanj Potok ka staroj naplatnoj stanici.

Iz pravca Niša saobraćaj se preusmerava u dve saobraćajne trake. Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama AMSS, na graničnim prelazima Horgoš, Kelebija i Batrovci na izlazu se čeka dva sata. Autobusi na Batrovcima čekaju nešto kraće - oko 90 minuta, dok na teretnim terminalima nema zadržavanja vozila.
 
Zbog božićnih praznika produženo je radno vreme graničnog prelaza Bajmok - Bačalmaš. Do 16. januara radiće u vremenskom intervalu od 7 časova do ponoći. 
 
Produženo je i radno vreme graničnog prelaza Bački Vinogradi - Ašothalom, koji će do 15. januara raditi u periodu od 7 časova do ponoći.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.