Konferencija za medije porodice Novaka Đokovića u 14h, najavljeno i obraćanje srpskog asa

Konferencija za medije porodice Novaka Đokovića, prvobitno najavljena za 12 sati, pomerena je i održaće se u 14 časova.
Do pomeranja termina došlo je s obzirom na to da se još uvek ne zna da li će Novak, uprkos tome što je dobio sudski spor u Australiji, ostati u zemlji ili će ministar za migraciji iskoristiti zakonsko pravo i doneti odluku o deportaciji.
 
Na konferenciji će se uključenjem uživo obratiti i sam Novak Đoković.
Sud u Australiji ranije danas usvojio je žalbu Novaka Đokovića na odluku da mu se ukine viza za ulazak u zemlju. Srpski teniser je oslobođen iz pritvora, vraćeni su mu pasoš i lične stvari.
Međutim, borba najboljeg tenisera sveta sa australijskim vlastima još nije gotova.

Sve najvažnije vesti u vezi sa učešćem Novaka Đokovića na Australijan openu pratite na OVOM LINKU.
  • Miloš iz Zemuna

    10.01.2022 16:51
    Isus Hrist
    Da li će mesija hodati po vodi?
  • milorad

    10.01.2022 14:48
    novak djikovic
    Sta bi ste Vi, koji kritikujete Srdjana Djokovica, uradili da je nekim slucajem vase dete zarobljeno. Budite ljudi koji razumeju roditelja a ne sejete merznju, ljubomoru i zavist.
  • Penzionetka

    10.01.2022 14:33
    Samo kad je slobodan i nije više u onom strašnom hotelu. Sad mi ne treba ni penzija ni onih 20000.Naka uzme tata, jako se nasekiro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.