Miljko Ristić kandidat SRS za gradonačelnika Beograda

Gradski odbor Srpske radikalne stranke (SRS) jednoglasno je odlučio da kandidat radikala na predstojećim izborima za gradonačelnika Beograda bude dr Miljko Ristić, saopštila je danas SRS.
"Miljko Ristić je najbolji srpski kardiohirurg, istaknuti naučnik, profesor Medicinskog fakulteta i gostujući profesor na prestižnim svetskim univerzitetima. Dugogodišnji je član Srpske radikalne stranke", navodi se u saopštenju.
Radikali ocenjuju da je Ristić najbolji kandidat za gradonačelnika glavnog grada, kako navode, čovek sa neophodnim iskustvom, znanjem i sposobnošću, kojem će rad na poboljšanju kvaliteta života građana Beograda biti na prvom mestu.
"Briga o zdravlju svih građana, poboljšanje zdravstvenog sistema glavnog grada, izgradnja kanalizacione i vodovodne mreže, čime bi se prekinulo izlivanje kanalizacije u reke, sa ciljem da se stvori zdraviji životni ambijent u glavnom gradu, biće prioriteti Srpske radikalne stranke na gradskom nivou", navodi SRS u saopštenju.
 
Kako dodaju, jedan od najbitnijih zadataka jeste sprovođenje brze i pristupačne legalizacije, čime bi se rešio višedecenijski problem velikog broja stanovnika glavnog grada a posebnu pažnju posvetiće uvođenju reda u gradsku administraciju.
  • Mentol

    14.02.2022 18:38
    Što tek sada? Pa Šešelj za gradonačelnika, pa Vučić za gradonačelnika... A Miljko Ristić osnovao Radikalnu stranku zajedno sa Pašićem. Izgleda da je trend da svaka stranka ima kandidata koji je školski sa Pantelijom Topalovićem. Zašto žena ne bi bila predsednik ili gradonačelnik, npr. Ana Brnaba?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.